Вітаємо першокурсників!

Вітаємо першокурсників Факультету кібербезпеки та інформаційних технологій Національного університету «Одеська юридична академія» з початком захоплюючого студентського життя!

Сьогодні, 30-го серпня, відбулася урочиста посвята в студенти, де ми радо прийняли до нашої академічної родини талановитих першокурсників, які обрали шлях технологічних інновацій та захисту інформаційного простору.

З вітальним словом до нових студентів звернувся Президент університету Сергій Васильович Ківалов, підкресливши важливість нашого факультету у підготовці фахівців, які визначатимуть майбутнє кібербезпеки України та світу. Декан факультету, Олег Вікторович Дикий, також привітав першокурсників, побажавши їм наполегливості, цікавих відкриттів та незабутніх років навчання.

Від сьогодні ви стали частиною нашого факультету, де кожен студент має можливість розвиватися, опановувати новітні технології та робити свій внесок у безпечний цифровий світ.

Бажаємо вам успішного навчання, натхнення та нових досягнень! Ласкаво просимо до родини Факультету кібербезпеки та інформаційних технологій! 🔥

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 3 =